Rolsteigers op locatie geleverd en gemonteerd!

 

Onze rolsteigers worden uitsluitend bezorgd en opgehaald op het door u aangegeven adres, en kunnen niet worden afgehaald. Afhankelijk van uw project kunt u bij ons de rolsteiger(s) uitbreiden met, doorloopframes, uitwijkconsole en werkbruggen. Dit maakt het mogelijk om onze rolsteigers voor veel toepassingen in te zetten. Heeft u vragen, wij voorzien u graag van goed advies.

BELANGRIJK: 

Voor het kunnen plaatsen van de rolsteiger moet u rekening houden met een voldoende draagkrachtige ondergrond. Indien vereist dient u zelf  de benodigde vergunning aan te vragen om een steiger te kunnen plaatsen. 

 

Rolsteigers die op de juiste manier zijn opgebouwd zijn een veilige werkplek. U kunt daarom ook kiezen om ons te laten (de)monteren. Met periodieke keuringen van onze keurmeester bent u ervan verzekerd dat LeVo steigerverhuur u voorziet van goede materialen die voldoen aan alle wettelijke eisen.

 

U hoeft slechts met 2 dingen rekening te houden:

1. Legitimatiebewijs 

Wanneer u huurt bij LeVo Steigerverhuur vragen we u om een legitimatiebewijs. Alleen op vertoning van een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart, kunnen we de benodigde rolsteiger(s) en toebehoren aan u afleveren.

2. Waarborg

Voor elke verhuring vragen wij vooraf een waarborgsom. De hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van het gehuurde artikel.  Wanneer het gehuurde artikel in goede staat bij ons terugkomt, storten wij u de waarborgsom retour. 

06-55506291