Rolsteigers op locatie geleverd en gemonteerd!

 

Onze rolsteigers worden uitsluitend bezorgd en opgehaald op het door u aangegeven adres, en kunnen niet worden afgehaald. Afhankelijk van uw project kunt u bij ons de rolsteiger(s) uitbreiden met, doorloopframes, uitwijkconsole en werkbruggen. Dit maakt het mogelijk om onze rolsteigers voor veel toepassingen in te zetten. Heeft u vragen, wij voorzien u graag van goed advies.

BELANGRIJK: 

Voor het kunnen plaatsen van de rolsteiger moet u rekening houden met een voldoende draagkrachtige ondergrond. Indien vereist dient u zelf  de benodigde vergunning aan te vragen om een steiger te kunnen plaatsen. 

 

Rolsteigers die op de juiste manier zijn opgebouwd zijn een veilige werkplek. U kunt daarom ook kiezen om ons te laten (de)monteren. Met periodieke keuringen van onze keurmeester bent u ervan verzekerd dat LeVo steigerverhuur u voorziet van goede materialen die voldoen aan alle wettelijke eisen.

 

U hoeft slechts met 2 dingen rekening te houden:

1. Legitimatiebewijs 

Wanneer u huurt bij LeVo Steigerverhuur vragen we u om een legitimatiebewijs. Alleen op vertoning van een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart, kunnen we de benodigde rolsteiger(s) en toebehoren aan u afleveren.

2. Waarborg

Voor elke verhuring vragen wij een waarborgsom. Zo dient u de borg bij afgifte contant te voldoen op locatie. Als het gehuurde artikel in goede staat bij ons terugkomt, krijgt u de waarborgsom retour. De hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van het gehuurde artikel. Na het inleveren van uw gehuurde rolsteiger(s) / materialen, storten wij de volgende werkdag uw restant van uw waarborg retour op uw bankrekening.

06-55506291